Marc Muntanya en el record. 1961/2018

Avui els amics del meu fill Marc Muntanya Ponsa l’Equip de Futbol de Veterenas de l’Ametlla del Vallès han fet el partit d’Homenatge que li fan cada any. Estava previst el 26 d’octubre 2018 coincidint amb la data que va morir -any 1996- mentre jugava un partit de futbol però, problemes de salut familiar ho van impedir. Avui, han  jugat aquell Trofeu, coincidint amb el partit contra l’equip de Veterans de Sant Feliu de Codines i, els han guanyat per 8 a 1. Espectacular.

Han repartit uns fulletons com cada any, per tal d’explicar una mica qui era el Marc a aquells que, passats més de 22 anys no el van conèixer. Ho adjunto.

 

XXII TROFEU MARC MUNTANYA  28 octubre 2018. L’Ametlla del Vallès

El temps passa però els records d’aquells que hem estimat perduren. El nostre fill, el Marc, era un jove especial. Tant, que podia fer tot allò que es proposés. Ho feia!

Amics, futbol, viatges, cuina, família, cultura. Ho conreava tot i era feliç prop d’allò que estimava.

El cop d’aquella mort sobtada, aquell dissabte vespre 26 d’octubre 1996 va ser dur de resistir. No ens podíem creure que ja mai més el tindríem a prop.

Doncs Sí, el sentim proper sempre que el necessitem. El veiem somriure, sorneguer, expectant! Imagino com estaria ara, amb les vicissituds que viu el nostre país Catalunya

Ens hi ajuden els amics que, any rera any, el fan present en un partit d’homenatge, per tot allò que van compartir i han sabut explicar als que han arribat després. Estem parlant de 22 anys  de la seva mort.

Quan ens va deixar no en podíem parlar. Sanglotejàvem.  Ara,  el recordem amb enyorança però no plorem perquè el sentim a prop. Sabem que el retrobarem.

Ens demanem, serà crític com abans? Esperem que sí. Que res ni ningú li hagi robat el seu sarcasme, aquella ironia que el feia irrepetible. Tant, com la seva vehemència quan s’enfadava.

T’estimem!

Muntanya-Ponsa. Octubre 2018

 

 

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: