Jordi Sánchez. Des de Soto del Real

Hola Montserrat!
No esperis que et demani que em votis. No ho faré pas quan m’adreci singularment a la gent de la Crida. No oblido que la Crida suma persones, més enllà d’una o altra opció electoral. El que preferíem era la unitat; ja ho vau expressar majoritàriament a la consulta.

La unitat és tan important que, des de la Crida, no la posarem en perill fent campanya per una o altra llista. Dins de la Crida hi ha gent de diversos partits i sobretot gent que no milita a cap partit. Algunes de les persones que som a la Crida anirem a les eleccions en candidatures diverses. Per tant, no seria encertat ni just que la Crida demanés el vot per uns o altres.

Sí que et demano que votis. Si totes les eleccions són importants, les actuals circumstàncies obliguen més que mai a no quedar-se a casa. Necessitem continuar tenint una forta presència a tots els espais d’acció política al nostre abast per continuar exigint l’exercici del dret a l’autodeterminació.

Aquestes properes setmanes la Crida s’anirà estenent territorialment. Farem desenes d’actes –alguns dels quals ja s’han començat a fer– per articular la Crida arreu del país. Para atenció a les convocatòries que rebràs. Participa-hi i fes créixer la Crida.

És el moment d’agafar musculatura a totes les comarques i a tants municipis com siguem capaços. Com més forts arreu de la geografia, més impulsarem la unitat. Treballem des de la transversalitat que ens defineix i continuem sent actius, amb la lleialtat que ens professem totes les persones que, per damunt de qualsevol altra opció, defensem la unitat i la transversalitat.

A la Crida sumem persones per guanyar unitat. Som-hi!

Et convido, si encara no ho has fet, a sumar-te a la Crida, a associar-te. Més que mai cal sumar persones i unir esforços per seguir avançant cap a la República.

 

ASSOCIA’T A LA CRIDA
Llum als ulls i força al braç!

Jordi Sànchez i Picanyol
21 de març de 2019, Presó de Soto del Real

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: