Debat a TV3

Penso que un Moderador, tot i que l’han atacat de forma inadequada, ha de ser capaç de mantenir l’ordre i fer callar a qui sigui, quan es transmet un Debat en directe com el d’avui a TV3.  Per què no ho ha fet? És un gran professional i no entenc que NO hagi exigit seriositat al debat i fet callar a les impertinents.

He sentit vergonya al-liena, quan dues de les participants s’han immiscit en els torns de la resta de candidats. No crec que sigui positiu per la nostra TV que passin aquestes coses que, ens obliguen a tancar la, per la impertinència de dues de les participants que no cal anomeni però estan en el cap de tothom. Tampoc una tercera ha actuat com calia, defensant lo indefensable però, aquest era problema seu, NO nostre. Em dol.

No miro mai la TV i, pel que sembla, no he escollit el dia més idoni… NO tornaré a caure a la temptació.

On s’és vist no deixar parlar als que no pensen com elles, insultant i dient coses que, se n’haurien d’avergonyir… Jo no gosaria ni sortir al carrer…Si en lloc de ser a Catalunya, la tant vilipendiada, fóssim a províncies, la resposta hauria estat brutal.

Nosaltres som tolerants àdhuc quan ens maltracten. Potser haurem de repensar les nostres conductes i NO deixar que, segons qui, ni que es vesteixi de groc o de blanc pur, tingui paraula en directe per a menysprear i atacar…

Si els que miren TV 3 no tenien clar a qui votar, avui saben a qui NO fer-ho… Als que no volen Ni Autonomies, ni Independència, ni deixar enraonar-opinar ni, decidir res…

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: