Si voleu ajudar als presos i exiliats VOTEU. Jordi Sánchez

Estimades companyes, estimats companys,
Les mobilitzacions al carrer i a les urnes ens han fet forts. Gràcies a l’èxit de les grans manifestacions viscudes des del 2012 l’independentisme va sortir de l’ou. El món ens va conèixer i ens va admirar per la força i el civisme expressat. Les imatges de totes les diades de l’Onze de Setembre ens acompanyen com la millor de les cartes de presentació.

I des del carrer hem reivindicat una i mil vegades les urnes. Mai les hem defugit. Al contrari, en els últims 4 anys i mig les hem defensat a peu i a cavall. Ho vam fer el 9 N,  el 27 de setembre del 2015 i sobretot l’1 d’octubre i el 21 de desembre del 2017. Hem usat les urnes votant. Les hem protegit quan ens les han volgut requisar. I les hem plorat quan hem vist que amb el resultat de les urnes acaronàvem la llibertat.

Per posar les urnes i per defensar-les,  uns quants som a la presó i a l’exili. Però ni presó ni exili  ens han fet callar. Ni exili ni presó ens han canviat ni ens han fet renunciar a cap de les nostres aspiracions: el desig d’assolir una Catalunya independent en forma de república.

El proper diumenge tornen les urnes. I jo et convido a anar-hi de nou. Sense por, massivament, per tornar a guanyar. Les urnes, com el carrer, s’han de guanyar en totes les ocasions que se’ns plantegin.

Si voleu ajudar els presos i exiliats, voteu. Res ens farà més forts que les urnes estiguin plenes de vots per Catalunya i per les llibertats. Que la veu de  l’1 d’Octubre segueixi viva i forta depèn del nostre vot, de tots i totes nosaltres.  Només si anem junts ens en sortirem! Us convido a votar i a guanyar!

Us convido, les persones que encara no ho hagueu fet, a sumar-vos a la Crida, a fer-vos associades. Més que mai cal sumar persones i unir esforços per seguir avançant cap a la República.

Llum als ulls i força al braç!

Jordi Sànchez i Picanyol
Soto del Real, 26 d’abril del 2019

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: