I els presos i exiliats què?

Hem de repensar la nostra actitud davant tan greu situació. Em poso en el lloc de les seves esposes -mares dels seus fills-. Dels seus fills i, també, dels seus pares…Tristesa absoluta! Ràbia continguda!

Cal que tothom faci un petit exercici, intentin passar un dia apartats de tothom començant pels més directes. Dels amics. De la possibilitat d’anar a una botiga a comprar se uns mitjons, una camisa. De trobar se amb uns amics a fer un cafè. D’estirar se al sofà de casa amb un llibre o, mandrejant davant d’una sèrie televisiva o una pel-lícula. D’anar al seu metge a l’ambulatori per explicar-li que te mal de cap o està refredat. D’anar a caminar pel bosc o la llera del riu del seu poble…

Saben què?  Els nostres amics presos NO HO PODEN FER. No tenen autoritzades massa visites. Consti que m’agradaria veure els amics però no goso robar cap minut del poc temps que tenen per les seves famílies i gent més propera. Em dol però, imagino com es senten ells.

On s’ha amagat la JUSTÍCIA? Qui la manega?

No els deixem a l’oblit!!! Exigim ben fort el seu alliberament.

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: