Mozart a Puiggraciós amb Josep Ma Roger Nuno Mendes i Oriol Garriga

La música de Mozart va omplir de joia-PAU el Santuari de Puiggraciós la tarda de dissabte 4 de maig. Un Concert ajornat per la mort del pare del Josep Ma que, molt be va explicar Lluis Galobart a la Presentació de l’acte, va servir també per recordar-lo. Home conegut-estimat per tothom.

Programa molt ben escollit, com sempre per Josep Ma Roger que com cada any ens instrueix musicalment, al redós de la Pasqua. Enguany acompanyat per: l’Oriol Garcia clarinet que ja havíem escoltat amb anterioritat amb Roger, i Nuno Mendes  virtuós del violí-viola que enguany s’hi ha sumat.

Com sempre van explicar els mecanismes dels instruments que toquen, com han variat al llarg de la història. Interessant lliçó que de manera planera ens va fer entrar de ple al Concert, que qualificaria d’Excel.lència.

Sonates. Poemes d’enyorança. Pobre però enamorat. Variacions sobre diferents Moviments. Leeds. Tot de forma mestre, profunda. D’entrada van tocar en solitari  fins arribar l tema que portava el títol del Concert TOT JUGANT A BITLLES, -a l’entorn del Kegelstatt Trio de W-A Mozart-, ens va  trasl.ladar a un món de fantasia del que no voldríem escapar mai. Obra mestra, amb tres moviments difícils d’oblidar.

Per què no ens aturem i dediquem més temps per alimentar el nostre esperit?

Ningú es movia, aplaudia. Ens van oferir un Bis de la Flauta màgica. GRÀCIES en nom de l’equip Enllaç, del Santuari

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: