Primàries Granollers. Carles Canet

Carles Canet, va escriur aquest text que considero interessant. Som gent de Granollers que treballa per ajudar a governar la ciutat que estimem.

Nois/es. Demà comença el nostre futur. Demà comença la campanya i la lluita de veritat. Estava pensant com dir-ho però no trobo altra manera que aquesta: el país se’ns mor!!! Aquesta pot ser la darrera oportunitat en molt de temps per mirar de salvar-lo. Això és la guerra. Una guerra freda i complicada, en què els altres ens porten segles d’avantatge, i en què fins i tot part dels nostres s’han venut i estan subhastant el poc que ens queda. I resulta que se’ns obre una petita finestra d’oportunitat, en forma de candidatura lliure a les eleccions municipals de la nostra capital vallesana, Granollers, per trencar les línies enemigues. L’hem d’aprofitar perquè ens hi va tot: el nostre país, la nostra llibertat, la nostra cultura, les nostres arrels, el nostre passat i el nostre futur!!!
Això de les parades i els actes, i en general la campanya al carrer, em sembla que potser no s’ha explicat bé.
Ara ja no es tracta de que us hi apunteu a les estones que tingueu lliures: es tracta que DEIXEU TOT EL QUE ESTEU FENT I VENIU A FER AIXÒ!!! No és apuntar-se a una parada, és apuntar-se a totes les parades. Organitzem-nos, cobrim tots els dies i mirem d’arribar a torhom; siguem a les places, al carrer, a casa nostre, SEMPRE, cada dia i cada hora, des de divendres 10 fins divendres 24. Recordeu el cap de setmana del primer d’octubre? Recordeu com no ens va importar no dutxar-nos en dos dies, alimentar-nos de xips i coca-cola, i dormir a terra? Mullar-nos sota la pluja fins quedar xops, però al peu del canó? Recordeu la ràbia de veure als TN, aquell migdia, avis, amics, nens, pegats, colpejats i humiliats? Recordeu aquella sang, que hagués pogut ser nostra, però era la de desconeguts amb els que ens sentíem agermanats només perquè ploravem, lluitavem i compartíem el mateix sentiment? Ho recordeu? No ho trobàveu a faltar? Doncs és això. Des de demà passat fins les eleccions és el 30 de setembre de 2017!!!
Les carpes no són parades com les que hem fet fins ara, a la carretera o als barris. Les nostres carpes són les nostres trinxeres, la línia que hem de fer avançar amb totes les nostres forces. Repeteixo: amb totes les nostres forces!!! Perquè no esteu simplement explicant una candidatura o repartint flyers, esteu defensant la vostra llibertat i la dels vostres fills. El flyer a la mà és el ganivet a les dents. Aquesta urna que hi haurà impresa a les nostres butlletes de 3×3 és el nostre país. Sortim a defensar-lo amb la nostra vida, perquè cada segon que no lluitem és una destrossa més que faran els altres. Els que ens odien i els que ens diuen que ho fan pel nostre bé, que tot és molt difícil, que nosaltres no hi entenem prou, que ells ens portaran a tots a l’Ítaca somiada, però en patinet, mentre ells van amb xofer i cotxe oficial!!!  Demostrem-los que no defallim, que som una roca, que no ens rendirem mai!!! Costi el que costi!!!
Hem de treure tota la ràbia, l’acumulada des de l’octubre del 17 i l’acumulada per tots els nostres avantpassats des de fa segles. I si cal ploreu! I si cal foteu quatre crits!!! I a continuació afileu el ganivet i sortiu amb un somriure – un somriure de ganes de lluitar i de guanyar; no un somriure mesell com el que volen els partits – a conquerir els vots un per un. Si cadascú de nosaltres fa el que ha de fer, guanyarem!!! Els trencarem la línia. Obrirem un forat pel qual hi entrarà l’aigua i ja no ens aturaran.
Hem de fer fora de la nostra ciutat no només al 155. Hem de fer fora la por, l’autonomisme, l’engany que surt de franc, la repressió i la rendició a canvi d’un plat de llenties. I en aquesta lluita us necessitem a tots i a totes!!! Vinga, nois/es: l’esperit de l’1-o és amb nosaltres!!! Si mantenim viu aquest esperit algun dia es dirà que la República Catalana va començar el 26 de maig de 2019 i nosaltres la vam fer possible!!!
Diumenge el Casino ha de petar de gent, d’il·lusió i de crits d’independència!!! Ens volien fer por i la por els hi comencem a fer nosaltres!!!
A Granollers, després de dues dècades de portes tancades, obscurantisme, amiguisme, inacció, submissió banderes espanyoles al balcó, de por al risc necessari per avançar, d’aprofitament de l’esforç individual i col·lectiu del talent dels seus ciutadans per penjar-se immerescudes medallles com a consistori, morim en lenta agonia o renaixement amb tota la força. I renéixer vol dir apostar per la gent de Granollers que fa un pas endavant, valent, enèrgic i amb el cap ben alt, reclamant el que es mereix.
“Granollers per la independència – Primàries Catalunya” no és ell, vosaltres o ells. Sóc jo, ets tu, som nosaltres!!!
Perquè “Granollers per la independència – Primàries Catalunya” som tots i és tothom!!!
“Granollers per la independència – Primàries Catalunya” és un camí iniciat per alguns, però en el que ens hem de trobar tots si volem el país que molts han somiat, nosaltres anhelen i els nostres fills és mereixen!!!
T’ho perdràs? T’hi esperem. Com més siguem, més curt es farà el camí i millor l’arribada al destí!!!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: