Granollers per la Independència. Primàries Catalunya.

 

Compartim de Granollers un somni: fer la ciutat per a viure-la, i vincular el projecte de futur de la ciutat al projecte de futur del país que volem independent.

El vostre vot pot aconseguitr grans canvis i una forma de qüestionar la manera en que els partits tradicionals funcionen. Representem els valors de la crítica al consistori, i la lleialtat al mandat de l’1 d’Octubre. Els vots construeixen hospitals, serveis per a la gent gran, creen habitatge a preu de lloguer assequible, optimitzen la neteja dels carrers, planifiquen el trànsit,  reformen places i aposten per la transformació económica a través del coneixament.

La nostra llista és una nova esperança en la política. Farem aquest trajecte amb un equip sòlid, que no és polític però farà política, competent cadascú en el seu àmbit; perquè creiem en el que Granollers és com a ciutat gran de Catalunya i com a capital de Comarca. Un equip preparat per superar els obstacles, preparat per reconèixer els errors i aixecar-se de nou si s’equivoca.

 

El dret a vot és un dret que res ni ningún pot treure als ciutadans. Les vostres decisions han de ser un reflexe de l’esperança per Granollers i per Catalunya. S’han de refer els fonaments per fer de Catalunya un país independent des dels municipis.

 

Aquest és el canvi que impulsa Granollers per la Independència – Primàries Catalunya.

 

Us demanem el vostre vot, – el teu vot -, per fer possible el somni.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: