Assassinat d’una noia de 17 anys. On és la justicia?

Fa més d’una setmana que, la filla d’un bon amic, surt de casa i no torna. Una veu els diu per telèfon que l’han assassinat. Preguntes sense resposta.

La Mireia i el seu amic discuteixen. La Mireia  entra en un bar que hi ha al seu davant. Un xicot marroquí que hi ha dins l’agafa, li clava un ganivet al coll. La noia queda estesa a terra enmig d’un riu de sang, degollada.

L’assassí d’uns 30 anys surt corrent, l’empaiten, l’agafen, està ensangonat.

Segons diuen els veïns de la zona el marroquí és l`amo del bar, titllat com a violent.

Què tenia contra aquella jove que entra al bar?  Mata per plaer?

No es poden escoltar les veus dels veïns, compliquen la situació. Diuen que era un home violent, però que, aquell matí, havia anat a comprar una flor. Es demanen: seria per aquella noia? Millor no escoltar suposicions.

La policia se l’emporta, presó preventiva i: quan surti què? Exigim responsabilitats, personatges com ell NO els volem prop nostre.

Cal tenir controlats els violents, siguin marroquins siguin catalans.

Els pares ploren, el seu company roman consternat, els amics, delerosos de que la justícia actuï sobre tant luctuosos fets que enterboleixen la vida de la gent senzilla, dels que vivim i treballem per a tirar endavant les nostres famílies.

Caldria ser més meticulosos amb els que arriben de fora, conèixer els seus antecedents, saber si son violents -això, no s’improvisa-.

Si en els seus països han tingut conflictes i, si és afirmatiu, NO permetre vinguin a organitzar-los aquí o allà, lluny de casa seva. Massa, son despectius amb les dones, començant per les seves, sempre sotmeses. Si vénen aquí cal que s’adaptin als nostres costums, començant per treure’s el vel… Ho he escrit moltes vegades…

La família i els que estem al seu voltant, necessitem alguna explicació.

No es pot permetre pensar que la flor del assassí era per la difunta, com algun periodista ha suposat. Els periodistes hem de ser curosos amb el què diem…Pot fer molt mal.

Mireia, sempre et recordarem.

Imatge: Stefano Puddu

 

 

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: