manifest erc barcelona en comu

Una setantena de personalitats del món polític i cultural han signat unManifest que demana un pacte entre ERC i Barcelona en Comú per formar govern a Barcelona. Entre els signants, hi ha David Fernàndez, Míriam Hatibi, Arcadi Oliveras, Jaume Roures, Toni Soler, Joan Tardà, Joan Manuel Tresserras i Rubén Wagensberg.

El manifest diu que la millor opció per a la ciutat és un acord entre ambdues forces polítiques ‘per conformar un govern fort, d’esquerres i compromès amb els drets civils i democràtics’. Considera que seria ‘un govern inèdit’ a la política catalana ‘perquè uniria per primera vegada un partit independentista amb un de confederalista, amb l’objectiu clar de liderar la ciutat per garantir els drets socials de la ciutadania com ara l’habitatge, el treball amb salaris dignes, l’educació, la cultura, la mobilitat, la lluita contra el xoc climàtic i la contaminació, el feminisme, els drets LGTBI i les cures, i els béns comuns i la coproducció social de polítiques públiques’.

El subscric!