Grup Enllaç Puiggraciós. Rumiatje a Montserrat

Puiggraciós viu moments de canvi que anirem explicant a mesura que es vagin produint. Volem però aclarir que, el nostre Santuari de la Mare de déu de Puiggraciós mantindrà obertes les portes.

Reconforta compartir un matí mensual amb els companys i germanes del Grup Enllaç de Puiggraciós. La nostra tasca radica en   preparar activitats de Pregària però també lúdiques-culturals. Intentem ajudar a la Comunitat a resoldre les dificultats que, com arreu es produeixen i, acompanyar a les monges a les celebracions, .

La trobada d’ahir dissabte va ser molt concorreguda, 15 persones que difícilment coincidim sempre,  malgrat hi faltava un dels companys habituals que tenia altre encontre a Montserrat.  Vam preparar el Rumiatje a Montserrat previst pel 28 de setembre

Les activitats enguany seran la l’entorn de Ramón Folch i Torres. Fa  ja 20 anys en un dels romiatges -1999-, vam instal.lar un Monolit en el Camí dels Degotalls per recordar-lo

Preparem un Acte Poètic-Musical per rememorar el nostre il.lustre personatge, la seva trajectòria, i també la del seu fill Folch i Camarasa, molt vinculat a Puiggraciós.

Si algú està interessat a participar en el rumiatje que ens ho comuniqui. Sortiran autocars de diferents pobles del nostre Vallès, com  cada any.

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: