Recordant….

Faltaven pocs minuts per les dotze de la del 27 de juliol de 1961 quan el Marc va treure el cap a la vida, rera llargues hores de part. A instàncies del nostre estimat ginecòleg el Dr. Josep Reixach, el vam inscriure el dia 28.  Tothom content . Va ser difícil d’alimentar, no admetia cap llet. Els primers anys de vida s’alimentava de llet de soja que, aquí no n’hi havia Un amic que treballava a Alemanya ens la feia arribar. Dos anys difícils pel que fa a l’alimentació.

Va ser quan tenia dos anys, a la platja, a S’Arenal-Mallorca, que, com ens havia indicat el Dr Francesc Prandi, company del meu espòs, la situació va millorar. Va començar a menjar lo adequat pels infants de dos anys. Les al-lèrgies però, el van acompanyar a per vida. Bells-vells records que mai oblidaré.

Sàpigues que t’estimo allà on siguis. Et sento molt a prop.

El dibuix és del Marc, quan era petit

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: