Lluís Llach, a “El divan”: “La solució som la gent”. Amb Silvia Cópulo

Diumenge 4 de d’agost, a les 23.35, a “El divan”, amb Sílvia Cóppulo, el cantautor i escriptor Lluís Llach ha repassat la trajectòria artística i vital que l’ha portat a ser considerat un referent cultural i de reivindicació nacional per una part important del catalanisme.

Lluís Llach (Girona, 1948), músic, cantautor, escriptor fins ara, en funcions de president del Consell Assessor per a l’impuls d’un Fòrum Cívic i Social pel Debat Constituent. Va ser l’última persona que es va incorporar als Setze Jutges, amb un concert l’any 1967. Ha publicat més d’una trentena de discos i, d’ençà de la retirada dels escenaris, el 2007, ha publicat tres novel·les i un llibre d’homenatge al poeta Miquel Martí i Pol.

Llach parla de la pèrdua de la guitarrista Laura Aymerich, de qui explica que els últims mesos de la seva vida li va fer “un màster per viure sense ella”. Amb Sílvia Cóppulo, el compositor de Verges recorda concerts mítics, com el del Camp Nou del 1985, o les actuacions en escenaris com el del teatre Olympia de París. Llach fa també un apunt de la situació política actual a Catalunya, “molt difícil, perquè s’han escapçat lideratges”, i reivindica que “la solució som la gent”.

Al llarg de tota la temporada passen per “El divan” protagonistes de la vida política, cultural, social y econòmica de l’àmbit català. Un elenc divers i equilibrat que integra persones de tots els àmbits i opinions. Durant les converses s’introdueixen imatges extretes dels arxius personals i familiars de l’entrevistat o entrevistada, així com també fragments d’arxius de notícies vinculades amb la conversa. També músiques que han marcat la vida dels entrevistats i que conviden a la reflexió.

“El divan” s’emet els diumenges a TV3, a les 23.35.

Demà escriure el què m’ha fet sentir mentre l’escoltava. Extraordinària Entrevista. Gràcies amic. Em sento molt aprop teu.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: