15 agost. Vacances generals

Els primers quinze dies d’agost solen ser els més aprofitats per la ciutadania per a fer escapades a la platja o muntanya per gaudir del merescut repòs, rera un any d’horaris intensius de feina.

He escrit solen ser però millor seria dir solien ser…. perquè d’uns anys ençà tot s’ha modificat, tothom es mou sempre, i no necessita esperar aquests dies, abans anhelats-obligats, per a descansar de la rutina diària de treball.

Passejar per Garanollers, la meva estimada ciutat, dona fe del què escric. La carretera principal, dita Anselm Clavé i carrers que hi van a raure, sempre plens de gent, son ara  espais perduts, on poca gent s’hi belluga i les botigues son tancades de forma majoritària per vacances. Avesats com estem a la vida activa, sobta veure tanta buidor.

Àdhuc la Fonda Europa, on sovint has de fer mans i mànigues per trobar una taula on seure a prendre una xocolata, com fem sovint amb l’amiga Anna Ma, avui estava sota mínims, llocs a desdir, poc moviment. Ah! la xocolata amb nata exquisida, com sempre.

Vol dir que avui, que feia temps plàcid de poca xafogor, passejar pels nostres carrers és també motiu de festa, estival.

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: