Dimarts 10 setembre 2019. Matí especial

Quan quelcom no m’agrada ho dic sense vergonya. Avui, matí especial.

He començat la Jornada a l’Hospital de Granollers, és el meu dia de Voluntariat. Només he trobat una de les persones que acompanyo. La resta ja no hi son, trasl.lades a algun CentreResidència.

He sortit amb temps per a fer encàrrecs i he deixat cotxe al Pàrking El Sot, com solo fer sempre. Feta la feina, he pagat meu ticket de P i, he tret el cotxe. Uns veïns m’han advertit que tenia una roda punxada. L’he tornat a aparcar i ho he comunicat a la persona que estava a La Caixa de l’entrada. Li he dit que trucava a la Grua que tinc amb l’Assegurança Allianz. M’ha recomanat demanés un  vehicle que pogués entrar a l’Aparcament.

Que no patís, que quan pogués sortir ho fes sense més càrrec. Així ho he fet. Sense demora ha arribat una grua de Saul Torres amb un conductor extra. Ha intentat inflar la roda però estava rebentada. Sabeu? NO portava roda de recanvi. Qui se l’ha quedat? Misteri.

Ha lligat el meu cotxe a la furgoneta i m’ha portat a Neumàtics Tonico per tal de resoldre-ho. Mitja hora escadussera, m’han solucionat el problema i, he arribat a casa per dinar.

Tots per tots sense soroll. Ajudant a resoldre situacions, donant tranquil-litat als que NO sabem de què va, quan tenim situacions no habituals.

A tots gràcies, he arribat contenta de corroborar quelcom que sempre retrec: El millor d’aquest món son les persones, la GENT que fa la feina que s’escau en tot moment sense vantar-se’n. Em sento rica d’amics…

A tots, Gràcies. us estimo

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: