Jordi Turull. Lledoners

Dissabte molt especial: Companys del Grup Enllaç de Puiggraciós: la Rosa el Pere, el Lluis i jo, hem anat al centre penitenciari de Lledoners a compartir un temps amb Jordi Turull, amic de tantes coses. Gràcies a la generositat de la seva família, que, a través de la seva germana Isabel, ens va proposar la visita. Dol saber el poc temps que tenen per a visites, i sap greu robar els hi a les famílies. No sabeu com us ho agraïm.

Impressiona tota la cerimònia, l’arribada, els controls, portes que s’obren i es tanquen. Més controls: DNI, Cap bossa, excepte unes especial on posar hi llibres-Cartes-Dibuixos que han estat prèviament controlats i els hi han donat el vist i plau per passar. Fet que agraïm.

Una certa espera en una sala amplia, fins el moment determinat que, poc a poc anem passant als locutoris protegits per vidres, on els reclosos estan pendents de la nostra arribada. Parlen amb nosaltres amb un micròfon que, a l’hora indicada, passats uns 40 minuts, deixa de funcionar.

En espais diferents, hi havia també, en aquell horari el Jordi Cuixart, el Josep Rull  i el Raül Romeva.

El Jordi ens ha explicat com és la seva vida, des que està privat de llibertat. Les activitats que duen a terme: Temps per estudiar anglès. Per escriure la Història de la seva dida. Per a fer esport. Per a compartir els àpats. La seves estades anteriors a altres Centres Penitenciaris, la diferència entre uns i altres. Que Lledoners és el millor de tots els que ha conegut. Quatre o cinc.

Ara tots vivim pendents de la Sentència. Malgrat que son molts diverses les opinions, jo: SOC OPTIMISTA. Majoritàriament ningú ho és.

Dia pel record. El seu optimisme i ganes de treballar ens ha deixat perplexes. Es diria que érem nosaltres, els que veníem de la dita llibertat ??? els que li teníem d’encomanar.

Gràcies Jordi. El d’avui, és un Dia per no oblidar mai!

 

One Response to Jordi Turull. Lledoners

  1. Maria Antonia Arnau Puigvert dice:

    jo sempre havia dit que tots i totes hauriem d´estar una setmna a la presó per saber que era allò …..

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: