Marcel Mauri i David Fernàndez presentaran el llibre “Ho tornarem a fer” a Granollers

Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural injustament empresonat, ha decidit transformar la tristesa i la grisor d’una cel·la en el millor altaveu de la lluita compartida per l’autodeterminació i els drets humans. El llibre “Ho tornarem a fer “és un text, emocionat i rigorós, on fa una crida a perdre la por i a la desobediència civil.

El dimecres 25 de setembre a les 19:30h presentarem el llibre en un acte que tindrà lloc al Casino de Granollers (c. Agustí Vinyamata, 21). Serà una conversa entre Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, i David Fernàndez, periodista i exdiputat al Parlament de Catalunya. Moderarà l’acte la periodista Montse Eras.

Prèvia a la presentació del llibre els assistents visionaran els vídeos prohibits pel Tribunal Suprem en aquest Judici a la Democràcia. Es tractarà d’un recull de declaracions, vídeos, proves i testimonis que el tribunal va vetar i que no s’han pogut utilitzar per defensar Jordi Cuixart i la resta de presos polítics i exiliats.

“Ho tornarem a fer“, editat per Ara Llibres, és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Un manifest directe i valent, “un crit a l’esperança i contra la resignació i la frustració”, que ens commina a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món perquè és a través de la desobediència civil com s’enforteixen les llibertats de tota la societat.

Com Jordi Cuixart diu “perquè els nostres fills puguin viure en un país més just i més lliure, ho tornarem a fer”. El pròleg és de Jamila Raqib, la directora executiva de la Institució Albert Einstein dels Estats Units, fundada el 1983 per Gene Sharp i dedicada a promoure l’estudi i l’ús de l’acció noviolenta.

2 Responses to Marcel Mauri i David Fernàndez presentaran el llibre “Ho tornarem a fer” a Granollers

  1. Maria Antonia Arnau Puigvert dice:

    per llegir i fer debat !!

    Me gusta

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: