L’Assemblea de Catalunya Informa:

Avui hem fet públiques les dues primeres accions que durem a terme en resposta a la sentència del Tribunal Suprem a l’1-O.

Pocs dies després que es faci pública, iniciarem cinc marxes massives, anomenades Marxes per la Llibertat, que sortiran de cinc localitats diferents: Girona, Vic, Berga, Tàrrega i Tarragona, i que aniran passant poble a poble per tot el territori fins arribar a Barcelona.

Les marxes, inspirades en d’altres marxes pacífiques històriques, seran una resposta de país en favor de la llibertat de les preses i els presos polítics, exiliades i exiliats, en contra de la repressió i per reivindicar el dret a l’autodeterminació. I perquè siguin un èxit, tu n’has de ser protagonista.

Són obertes a tothom: pels més petits i pels més grans. Duraran tres dies. Les dividirem en cinc etapes (dues etapes per dia, i una de sola l’últim, quan s’arriba a Barcelona), d’uns 20 km cada una. Podràs unir-t’hi quan vulguis, sense necessitat d’acabar-les. I si a més necessites esmorzar, dinar, sopar o fins i tot dormir per seguir l’endemà, només cal que reservis plaça i àpat al web que s’activarà aquest vespre http://www.marxesperlallibertat.cat. Visita-la i consulta’n els detalls! També pots consultar l’atenció a mitjans que hem fet en aquest enllaç.

No serà l’única mobilització que farem per la sentència. El mateix dia que el Tribunal Suprem faci pública la seva decisió, convocarem concentracions a les 20 h en diversos punts del país. Els detalls d’aquesta acció us els farem saber el mateix dia. Per tant, et recomanem que segueixis les nostres xarxes socials:

Ha arribat l’hora. Ara ens toca a nosaltres tornar a prendre la iniciativa. Comptem amb tu!

#ObjectiuIndependència

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: