Tal com m ‘arriba ho publico. Pepe Fajula

ERC està molt pressionada per la gent del carrer i les seves bases, que no accepten, ni acceptaran mai una tornada a l’autonomisme. Es preveu una crisi molt profunda amb ERC que possiblement acabarà amb la renovació de tota la cúpula directiva

S’intueix també una possible dimissió de Roger Torrent com a President del Parlament, per poder quedar lliure de qualsevol possible imputació futura. Si finalment no es produeix la suspensió dels parlamentaris, hi haurà amenaces sobre el President del Parlament i la mesa ,que sera dirà però no arribaran a cap lloc.

ERC està molt preocupada per les possibles represàlies de l’Estat espanyol si no s’acata l’ordre de Llarena. Llarena està a punt de caure, tota la causa i tot el poder judicial espanyol, per tant, aquesta preocupació és fútil. Els parlamentaris no han de ser suspesos. L’amenaça de l’estat espanyol no es podrà dur a terme. No tenen la força que diuen que tenen, ja no.

En aquest moment és molt difícil que puguin arribar a un acord sobre els parlamentaris suspesos per Llarena i és possible que Torra, aprofiti el moment més àlgid al carrer per convocar eleccions anticipades.
La predicció és clara: pel motiu que sigui les eleccions entre desembre i gener són pràcticament segures.

També cal aclarir que les eleccions les guanyen els independentistes de manera molt clara, es convoquin quan es convoquin.

Els Presidents (Torra i Puigdemont) estan molt preocupats, sobretot, per la seguretat de la gent. No fan moviments més agosarats perquè estem tots molt amenaçats amb violència real. Temen represàlies violentes per part dels militars i de l’Estat.
Hi haurà amenaces molt explícites… No us vull enganyar: hi ha un punt de perill molt gran. Però, i amb això tampoc us enganyo, estem a punt de guanyar.

Europa ha estat pensant com es pot aturar aquesta deriva neo franquista a Espanya. Com he dit han estudiat.
Ara saben, ho saben tot.
Han vist que la solució mai serà política, de fet, comencen a veure que un referèndum pactat segurament serà possible. Sánchez no se’n sortirà, Felip VI i PP i C’s no ho permetràn mai.

Per tant, Europa, millor dit, Alemanya, ha decidit utilitzar les mateixes armes que l’Estat espanyol: la justícia.
En aquest cas la justícia europea i internacional.

Europa planeja un cop a la justícia espanyola: primer desactivaran als jutges, treuran els draps bruts, les seves connexions polítiques, els seus interessos, com han aconseguit la plaça. Us sona?
Tothom pensa que la causa contra els presos polítics acaba en res, tot i les sentències condemnatòries i els judicis. Els veurem lliures a principis de l’any vinent: gener o febrer.
Caurà Llarena, Lamela, Lesmes i tota la resta…
El cop a les euroordres només són el principi.

I després vindrà el cop final.
Europa farà escollir a l’Estat espanyol entre referèndum pactat o independència de facto seguint el dret internacional d’autodeterminació.

Com ja he dit: l’Estat espanyol és incapaç de negociar i estarà molt afeblit per la també seva imminent crisi econòmica.

Avui en dia, no hi haurà referèndum. Perquè no caldrà. Espanya no estarà en posició de negociar res amb Europa. Europa decidirà els passos a seguir.

La justicia europea és lenta, però en aquest cas no ho serà. Europa ha tret la calculadora i ha vist que un estat català independent és més que positiu per Europa. La decisió està presa.

Un cop es reconegui internacionalment el dret d’autodeterminació del poble català començarà un “cataexit” que durarà un any aproximadament. Aquest serà el procés de negociació sobre com sortim d’Espanya, quina part del deute ens quedem, ingrés a la UE com a estat membre, etc.

Tot i tenir l’enemic a les portes, i botiflers al govern, estem a punt de guanyar.
Persistim, lluitem, pacíficament, tossudament alçats, pressionant als polítics. Els carrers seran sempre nostres i la victòria és a tocar. No defallim !!!!
🎗🎗🎗🎗🎗🎗🎗

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: