Volem un món amb rostre humà

Vivim moments complicats, quan dos i dos no fan quatre per una gran majoria. De manera especial pels mitjans d’informació: Diaris i TV,  i alguns periodistes que escriuen el què volen llegir aquells que els tenen sota les seves ordres.

La gent, els ciutadans busquen noticies. I No troben les que voldrien trobar. La Veritat queda dissimulada, amagada.

Massa notícies ficticies per tal que, els que llegeixen, s’empassin el què se’ls vulgui vendre.

Consti, que, avui dia, totes surten d’una mateixa font: Agències. No és com abans que teniem d’anar a cercar.les on fos, per tal de que fos verídica. La trobàvem, la verificàvem, l’escribíem i l’enviàvem al nostre Diari.

Ara, gairebé ningú verifica in situ a no ser que es tracti d’una tema molt greu.

Per atraure lectors han de dir moltes vegenades fins arribar a mentides que, després, s’hauran de desmitificar.

Quan dic a l’enunciat rostre humà, imagino la cara que posa la gent quan llegeix segons què i, tant diferent d’un periódic a l’altre.

Només cal que mireu què i com expliquen el Judici als presos. Com procuren tirar aigua al seu molí TOTS, per tal d’enverinar decisions que poden ser importants a l’hora d’emetre el Veredicte del Jurat que ha de sortir en breu, respecte els Presos i Exiliat politics, però també del el vot que nosaltres haurem d’emetre ben aviat.

Fixeu-vos que, a determinats liders els presenten en tant que dimonis amb banyes i cua. A d’altres com a sants barons que només volen fer el be… Ho he escoltat avui al voltant d’una taula de gent que jo tenia per assenyada.

Hi ha massa politics que volen perpetuar-se en el càrrec, sense el qual no viurien, perquè l.han convertit el el seu ofici de vida, oblidant fer Politica és un servei amb caducitat. Dues legislatures i PROU!

Si tant be han treballat, rera unes legislatures d’absència, es pot estudiar la possibilitat de que ho tornin a probar i, si s’escau, repeteixin. Sempre però amb Legislatures intermitges d’absència total.

Aquest seria el rostre humà al qual em refereixo. Gent preparada, amatent amb els conciutadans, a l’abast quan els necessitem trobar i prou.

Vénen temps complicats, estiguem amatents a la feina que ens espera. NO permetem que ningú ens robi la Llibertat a canvi de no importa què. Menys encara que ningú ens amenaci ni, es senti amenaçat. Si aixó es produís, caldria repudiar-lo per sempre més.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: