Puiggraciós clama Llibertat presos politics.

Per 3a vegada avui Diumenge 13 d’octubre, Puiggraciós ha clamat per la Llibertat de Presos i Exiliats, el dia abans que s’emeti el Veredicte de culpabilitat o alliberament.

Ha estat també Acte d’homenatge a Ramón Folch i Camarasa amb un muntatge poètic musical amb poemes molt ben escollits. Presentat per Miquel Rocabruna i Jaume Galobart han recitatel grupde Teatre del Casal parroquial de Santa Eulàlia de Ronçana amb acompanyament musical de Paulí Peña al piano.

Tarda pel record, on hem llegit la Carta que va enviar als seus pares el Jordi Turull, després que anéssim a visitar-lo a la presó de Lledoners fa uns dies. Les causes a jutjar son tant clares-inexistents, que el Gobierno de España NO soporta que ens en vulguem anar dels seu jou i, com que no troben suficients proves per a castigar als ja prou castigats: dos anys de presó els Jordi’s per la dita rebelión  que en van treure de la màniga i han anat mantenint, afegint hi allò que els seus advocats s’han anat empescant.

Imaginem com deuen estar les famílies, esposes, marits, fills, pares, germans, de tots els encausats. Nosaltres el poble, amics de la majoria, també frissem per a veure quina carta es treuen els jutges i magistrats de la màniga.

Apel-lo a la seva bondat i bon criteri i espero, que els deixin LLIURES sense causa.

Demà 14 d’Octubre 2019 pot ser doncs dia per a la Història, el gran Dia de la Llibertat que s’assenyalarà amb lletres d’or. Dia que festejarem sempre més.

Jutges i Magistrats, No ens defraudeu! La Història us recordarà pels segles dels segles. Nosaltres, la ciutadania, també….

One Response to Puiggraciós clama Llibertat presos politics.

  1. sandra maduro dice:

    Gracias, me  llegó

    Enviado desde Yahoo Mail para Android

    Le gusta a 1 persona

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: