NO S’HA FET JUSTÍCIA….Jordi Sánchez Picanyol

Hola Montserrat!
No s’ha fet justícia. Finalment l’absolució no ha arribat. La sentència és la culminació d’un judici polític. S’ha utilitzat el dret i els tribunals per fer política i a través d’ells alguns volen guanyar allò que no han tingut mai al carrer ni a les urnes.

Agraeixo a tota la gent de la Crida Nacional el suport  que m’heu donat i la solidaritat que ens feu arribar  a tots els qui patim  injustament presó i exili. Us dono les gràcies també pels temps que vindran perquè sé que mentre siguem a la presó mai serem oblidats, ni nosaltres ni les nostres famílies. La solidaritat ens fa forts i ens fa lliures. Mai us podré tornar tota l’estima rebuda.
Ens volen callats i desmobilitzats i això és el que no acceptaré mai i el que us proposo vosaltres tampoc accepteu.  Ni callarem, ni acotarem el cap, ni demanarem perdó per exercir com ciutadans lliures!

És hora de recuperar  l’esperit de l’1 d’octubre. Perdem novament la por i des de la no-violència desbordem l’Estat amb tot tipus de protestes pacífiques i mantingudes en el temps. Per això us convido a seguir les mobilitzacions que des de Tsunami democràtic es convocaran i també a participar en les marxes i protestes que des de les entitats sobiranistes es convocaran properament.  Aquesta batalla per la llibertat, els drets, la justícia i la independència la guanyarem amb la nostra determinació.  Només des de la persistència i la pràctica de la no-violència guanyarem.

Heu de saber que no em sento abatut ni derrotat. La condemna de presó no és la meva derrota, és la seva vergonya. La vergonya d’un Estat que ha perdut el nord i el respecte als principis democràtics.

Us exhorto a que vosaltres, gent de la Crida, tampoc us sentiu derrotats davant la injustícia imposada pels tribunals espanyols. No perdem la capacitat d’indignar-nos. Preparem-nos per seguir mobilitzats.

La nostra lluita és la causa  a favor de les llibertats i la independència de Catalunya. Només ens tenim nosaltres mateixos per guanyar-la.  Per això us convido a renovar el nostre compromís a favor d’un futur més just, més lliure, més pròsper i més democràtic. La independència, si persistim, arribarà.

Ens en sortirem !
Gràcies per no defallir!

LLUM ALS ULLS I FORÇA AL BRAÇ!

Jordi Sànchez i Picanyol
Lledoners, 14 d’octubre de 2019

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: