La República secunda la vaga general del 18-O

Oferirà serveix mínims amb notícies relacionades amb l’aturada arreu de Catalunya

Redacció

Redacció 17/10/2019

Davant el greu atac que pateix Catalunya i els seus ciutadans per part de l’Estat espanyol a través de la repressió judicial, la violència policial, la intoxicació dels seus mitjans de comunicació i la pressió dels poders polítics i econòmics, La República secunda la vaga general convocada pel moviment 3 d’octubre que inclou aquests 3 sindicats: La Intersindical CSC, El Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (SEPC) i Intersindical Alternativa de Catalunya (IAC).

La República oferirà serveis mínims per a informar sobre l’aturada arreu del Principat i tot l’equip exercirà el seu dret a vaga aquest 18 d’octubre del 2019 pels drets i les llibertats, per denunciar la venjança en forma de sentència contra els presos polítics independentistes i per la independència de Catalunya.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: