Declaració del Parlament de Catalunya sobre els aiguats

Adoptada pel Ple del Parlament el 23 d’ctubre de 2019de

El Parlament de Catalunya, davant els aiguats de les darreres hores arreu del país, expressa, als familiars de les víctimes, als ajuntaments i a les altres institucions del territori, el seu condol i la seva solidaritat amb les víctimes i amb les persones desaparegudes, afectades i damnificades per aquests aiguats.

El Parlament de Catalunya subratlla, una vegada més, el valor i la professionalitat de tots els servidors públics, dels voluntaris i de tots els qui a títol individual i des dels ajuntaments estan col·laborant en les tasques de recuperació i de suport en aquestes hores de treball intens.

Finalment, el Parlament de Catalunya expressa el seu compromís amb la recuperació del territori i amb la necessitat d’emprendre les accions necessàries per a mitigar els efectes immediats d’aquests aiguats sobre la vida de les persones, el patrimoni natural i el teixit productiu.

Palau del Parlament, 23 d’octubre de 2019

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: