Carles Riera. Sempre al cor i, en el record.

Fa deu anys ens deixaves després de entranyable vida dedicada a la família, la Cultura, de manera especial la Música, però també al nostre país Catalunya.

No vaig poder acomiadar-te. Jo rodava pel món amb la Marxa Mundial per la pau i la NoViolència quan em van donar la malaurada noticia. Pocs dies abans d’iniciar el nostre recorregut ens vam trobar justament a la Porxada. Sabia estaves delicat de salut però no gosava anar a veure’t.

Vam xerrar, vam recordar temps diversos compartits.  Vaig tenir la sensació que no ens tronaríem a veure. Segur, que tu ho presentíes també.

No tocava…La ciutat et necessitava i, segueix necessitant te.

Vaig tenir la sort d’estar molt a prop teu en temes diversos, lligats a la nostra ciutat de Granollers. Consti que ens hi faltes. Vull agrair-te la confiança rebuda, els gran coneixements que vaig fer prop teu, gràcies a la teva saviesa i Cultura que emanaves .

Concerts. Xerrades. Escola de Música de Granollers. Orquestra de Cambra de Granollers. Festival Internacional de Música de Granollers. Encontres amb personalitats del món per exemple amb Danielle Mitterrand, entre altres. Mai sense afany de protagonisme… La teva honestedat i senzillesa, mai cap afany de protagonisme, hauria de ser emulats…

Consti que et porto al cor…

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: