Si els partits catalans anem plegats…

Els catalans que no estem dins la trama política però que estimem Catalunya -que volem lliure i en pau- tenim clar que  ho podem aconseguir si unim esforços. Tots hi guanyarem!

Començarem a creure que els partits polítics treballen per ajudar a la ciutadania, NO, a benefici propi.

Que els votants exerceixin el seu dret però, que acceptin d’anar plegats els que defensem la Independència. Jo, recolzo i formo part de Junts per Catalunya llista que encapçala Jordi Sánchez, amic de vida, fa més de dos anys empresonat. Per a tu Jordi!

La resta de partits ho saben i, posaran totes les traves necessàries per impedir sigui realitat. Estan molt nerviosos, tenen por.

Aprofitem la seva temença.

Com explica Nació Digital

JxCat torna a apostar pels presos polítics a les eleccions: Jordi Sànchez, Joaquim Forn, Josep Rull i Jordi Turull seran a caps de llista al 10-N. En concret, Sànchez liderarà Barcelona, Forn ho farà amb Girona, Rull encapçalarà Tarragona i Turull, Lleida. D’aquesta manera, JxCat repeteix la fórmula de les darreres eleccions, amb la principal novetat de la incorporació de Forn en el lloc de l’advocat Jaume Alonso-Cuevillas, que passa a la quarta posició. Els presos, com també passarà amb els d’ERC, no podran ser candidats si són inhabilitats pel Suprem al llarg dels propers dies. Laura Borràs es manté de número dos per Barcelona -i candidata efectiva- i Míriam Nogueras, de número tres.

Un capítol a part es mereix el fitxatge de Roger Español, que va ser número cinc de Front Republicà als últims comicis estatals, i que ara liderarà JxCat al Senat en substitució de Lluís Puig, exiliat a Brussel·les. Aquest moviment ha generat malestar en certs sectors del partit. En les últimes eleccions, la formació nacionalista només va obtenir representació a la cambra alta per Girona -on repeteix Josep Maria Jami Matamala, mà dreta de Carles Puigdemont- i per Lleida, amb Mayte Rivero

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: