Concert excepcional a l’Ametlla del Vallès

Avui diumenge 1 de desembre 2019, dins la XV Temporada de Concerts Internacionals que organitzen els Amics de la Música de l’Ametlla del Vallès a la Sala Municipal hem escoltat un Concert excepcional.

La primera part: Concert en Sol menor per a dues flautes, orquestra de cordes i baix continu de Johann Joachim Quants i, el Concert de Brandemburg No 4, en Sol Major, per a violí dues flautes, orquestra i baix continu.

Protagonistes? Claudi Arimany i Eduard Sánchez flautes, Matteo Marzaro violi i la Camerata Música viva

Em costaria decidir quina de les peces interpretades ha estat la millor.

La primera part amb Claudi Arimany-Eduardo Sánchez-Matteo Marzaro i la Orquesta ha estat sublim, acompañats d’un silenci que impedia gairebé respirar per no perdre cap nota ni matis. Jo diria que ens han transportat a una dimensió desconeguda de la que no volíem sortir.

Grans professionals, conscients del què toquen, saben arribar a l’ànima dels oients.

La segona part Les Quatre Estacions de Vivaldi ens han enamorat, com sempre que les escoltem, més encara quan Claudi Arimany ha anat desgranat el motius i els molts per què, de Vivaldi, quan les va escriure. Afirmava que la seva pretensió era donar glòria a Deu.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: