Associat a la Crida…

Convoquem a la presentació dels documents “Relat de corrents d’opinió” (Corrents d’Opinió Crida)  i “Eixos estratègics de la República” (Sectorials Crida) que varen veure la llum el passat disssabte en una reunió de treball a Barcelona amb l’assistència de les persones que ja han estat escollides càrrecs electes de la Crida Nacional . No són documents tancats sinó que s’estan treballant i necessiten ser debatuts així com sumar noves aportacions per part de tothom que tingui ganes de participar.
En aquesta mateixa reunió aprofitarem per explicar com s’han de constituir els nuclis locals per cadascuna de les àrees que encara no ho hagueu fet així com l’elecció de les persones al Consell de Representants.
Així doncs t’esperem el dijous dia 12 de desembre a les 19h de la tarda a la Sala d’Actes de les Cotxeres de Sants (Plaça Bonet i Muixí, 7) de Barcelona.
Us convidem, les persones que encara no ho hagueu fet, a sumar-vos a la Crida, a fer-vos associades. Més que mai cal sumar persones i unir esforços per seguir avançant cap a la República.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: