Exigim respectin els nostres vots

Avui hem sabut que la Sala del Contenciós-Administratiu del Tribunal Suprem mantenia la inhabilitació de Junqueras com a eurodiputat decretada per la Junta Electoral Central. I més endavant era la Sala Segona del Tribunal Suprem, presidida per Manuel Marchena, qui decidia que l’eurodiputat Oriol Junqueras no surtís de la presó per a desenvolupar el seu càrrec.

És per això que com Assemblea, el proper dilluns 13 de gener, el dia que l’eurodiputat Oriol Junqueras hauria de ser a Estrasburg, ho denunciarem davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya a les 12 h, horari en què el TSJC estarà obert, sota el lema: “Exigim que es respectin els nostres vots!”.

#StandUpForCatalonia

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: