Isabel Clara Simó, sempre en el record

Dol perdre els amics aquells amb el que durant anys has compartit vida, aquells dels quals has après molt.

Tots els que avui escriguin respecte a la Isabel faran el seu Panegíric de vida cultural. Jo vull dedicar-li unes paraules d’amistat.

Quan vivien a l’Ametlla, amb  els seu estimat espós Xavier Dalfó i fills, ens trobàvem sovint en actes culturals i politics. Éren temps interessants d’esperança, però també ho fèiem al voltant d’una taula sopant i discutint respecte els moments dificils que ens havia tocat viure: problemes de la llengua, de les “divinitats” que sempre ho enredaven tot -segueixen fent ho encara-per tal de sortir a qualsevol portada.

Nosaltres ens consideràvem gent del carrer, no éssers suprems. Sempre va estar al nostre costat quan dificultats familiars ens van colpir.

Ens vam acompanayar en actes culturals-socials a L’Ametlla i a presentacions de llibres o Tertúlies sovintejades a l’Ametlla i a Granollers.

De tracte afable, eren, amb el Xavier, una parella digne d’encomi… Em divertia quan ens trobàvem a la compra. Ella escollia, el Xavier portava el cistell. Ens sabíem, sempre aprop quan ens necessitàvem. La mort del seu Xavier, l’abril del 2016, la va colpir molt.

Com diu la canço: Trobarem a faltar el teu somriure. Ens deixes t’en vas lluny d’aqui, però el record dels amics i del poble on vas viure, o l’esborra la pols del camí.

Sempre et sentiré a PROP meu!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: