Mossa fora de servei aconsegueix que es detinguin dos lladres que sortien de robar a un estanc de Vallromanes. Mossos d’Esquadra

Gràcies a les dades que van facilitar els testimonis va ser possible la localització i detenció dels lladres per part de la Policia Local del Masnou .

Els lladres havien intentat robar tabac amb un arma de foc, que va resultar simulada, a un estanc de Vallromanes.

Els fets van tenir lloc ahir poc després de les 10:30 hores quan un home va accedir a un estanc situat a la localitat de Vallromanes i li va demanar a la propietària una gran quantitat de cartrons de tabac. Quan la propietària va sortir del magatzem amb el tabac preparat es va trobar a un segon home amb la cara tapada i ulleres de sol. Els dos lladres li van dir que els donés el tabac mentre li ensenyaven un arma de foc. Una dona que es trobava per les rodalies es va adonar del què estava succeint i va intentar demanar ajuda però els lladres la van veure i van intentar que entrés també a l’estanc; en el moment que van obrir la porta per fer-ho la víctima va aprofitar per demanar socors i els homes van fugir del lloc en un cotxe i sense poder-se emportar el tabac. Instants després, una mossa fora de servei que es trobava també a la zona, en assabentar-se del que acabava de succeir va demanar la descripció dels lladres i totes les dades necessàries per tal de poder fer recerca i trobar-los en la seva fugida. Amb tota la informació obtinguda dels testimonis va posar-se en contacte amb la Sala de Comandament de Mossos d’Esquadra per tal que passessin per emissora el que acabava de succeir i poguessin localitzar-los. La mossa va informar també de les possibles vies de fugida que els lladres podrien haver fet servir, tota aquesta informació va resultar cabdal en la resolució del robatori. Agents de la Policia Local del Masnou alertats per la emissora d’aquests fets van establir un control en una de les vies per on els lladres podrien haver fugit. Poc després de les 11:15 hores van veure com el vehicle arribava a la seva posició i van aconseguir aturar-lo i detenir als dos ocupants. Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Premià de Mar també van participar en la detenció. En el moment de l’escorcoll els lladres portaven a sobre una arma de foc simulada, una pistola elèctrica, una defensa extensible i un gran número de targetes d’un conegut joc de consola per valor de 50 euros cadascuna. Es tractava de dos homes de nacionalitat espanyola de 40 i 48 anys i veïns de Barcelona i Montornès del Vallès respectivament. Els dos detinguts van passar a disposició judicial ahir davant el jutjat en funcions de guàrdia de Granollers qui va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: