Música-Poesia-Diàleg

Queda clar que, en aquest món que ens ha tocat viure, del qual TOTS som co-rresponsables, la vida és més dificil cada dia.

Més dura, més buida, més superficial. Costa trobar sensibilitats, persones que segueixin pensin i actuïn segons els dicti el cor, No, al so assenyalat, que toca.

Il-lusori concepte?

Potser sí però, cada dia que passa, costa més trobar amb qui xerrar, discutir sobre el Bé i el Mal respecte el món que ens evolta. Tothom corre, ningú disposa de temps.

Hem de modificar estructures, buidar-les de tot allò que és superflu, sumar-hi la paraula. Enraonar, Escoltar música, llegir poesia, passejar… Recuperar hàbits senzills i econòmics, aquells que seguíem anys ha.

Els nostres joves no entenen la manera simple de gaudir del nostre temps: conversant, discutint sobre el be i el mal, potser criticant determinats valors que no compartíem. Sempre però, de bon humor, sesnse tenir les maquinetes i ginys d’avui. Jo tornaria enrera sense, sense pensar-m´ho.

Ni gosàvem demanar ni existien tantes coses supèrflues. Sabíem, de vell antuvi, que no ens donarien allò amb què somniavem: jo, amb una bicicleta que mai, ni  els Mags d’Orient em van portar. Potser és que no feia prou bondat, com dèien aleshores.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: