Isabel Turull Negre: NI UN PAS ENRERA

Ahir sentia en una tertúlia que l’independentisme havia perdut força que el moment era l’1 d’Oct. (però per altra banda es deia que el vot independentista seguia sumant). Pel que fa al poble, les persones del carrer, dubto que després de l’1 O ningú hagi perdut força, al contrari, amb tot el que s’ha destapat d’aquest estat, crec que en devem ser molts més. Sí algú ha perdut força o s’ha desinflat deuen ser els polítics i potser amb aquestes excuses ens estan preparant per la taula de negociació. Per tant, si aquesta taula de negociació representa negociar una rendició o un nou estatut que acabarà essent “más de lo mismo”, per part meva jo dic: NO EN NOM MEU!!!! NI UN PAS ENRERE!!!! EL POBLE HI ÉS!!!! El que no vol és que li facin marejar la perdiu!!!!

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: