Caram amb els progressistes d’Esquerres de l’Ajuntament de Barcelona. Isabel Turull i Negre

QUINA VERGONYA!!!

Com us penseu que s’han aconseguit els avenços dels treballadors i la superació de qualsevol injustícia a la història? Esperant que el governant se li acudeixi fer un favor als treballadors i regalar jornades de 8 hores o regalar el dret a vot a les dones? VERGONYA!!!

Sabeu perquè: faci fred, calor o plogui fan aquests talls? I tant que ho sabeu i no teniu vergonya de dir prou!!!

No sé si pensarieu el mateix si haguéssiu tingut un judici farsa i portéssiu dos anys a la presó!!!

Però vosaltres, sou dels que no us molleu!!!!

Com que un dia en vaig ser afectada i un altre, vaig ser al tall per donar suport, us donaré la meva opinió als vostres comentaris:
– “Activitat absolutament abusiva que perjudica als veïns“: qui no sàpiga de què va, pensaria que tallen la Meridiana tot el dia. La tallen a les 8 del vespre.
-“Perjudiquen als veïns“: segurament sí i em sap greu però, és el que té viure en una de les vies d’entrada i sortida de la capital. Però, m’agradaria saber, exactament, en què els perjudica tant, si un té una mica d’empatia?
-“Perjudica als comerciants“: de veritat? A les 8 del vespre? El tall, a més a més és en un punt molt concret i, que jo sàpiga, la Meridiana tampoc és caracteritza per ser una zona d’aparcament. Per tant qui vulgui anar a comprar no té cap problema. Jo no vaig veure que es barrés el pas a NINGÚ.
-“als conductors“: el tall ja està anunciat als panells lluminosos de la carretera. Però si un com jo té l’esperança que no l’enganxarà i malgrat els avisos t’hi poses (que és el que vaig fer jo), no et quedes pas aturat i bloquejat a la carretera. Hi ha vies alternatives i, sobretot, si sou de Barcelona ja les deveu conèixer. Jo em vaig perdre però vaig arribar allà on anava. Naturalment hi vaig arribar tard però, hi ha persones que no poden arribar tard perquè no poden sortir de la presó!!!
-“posa en risc la seguretat de les persones“: de quines i perquè? Jo, quan vaig ser-hi, les persones que s’hi manifestaven eren totalment pacífiques. I els que no es manifestaven, anaven a la seva, ningú estava pendent d’ells. Va arribar una ambulància i es va obrir pas automàticament, va trigar menys que quan ha de posar la sirena i anar alerta. per saltar-se els semàfors.
És una pedra a la setmana Meridiana resisteix?

SEGUR, perquè, cada dia us recorda una realitat que preferirieu ignorar!!!! Per tant, tot el meu suport Meridiana resisteix!!!!!

Què diu l’Ajuntament de Barcelona?
TALLS A LA MERIDIANA: l’AJUNTAMENT DE BARCELONA DEMANA A LA GENERALITAT PROHIBIR-LOS.
Albert Batlle qualifica d’absolutament ‘abusius’ els talls diaris que van començar després de la Sentència del Tribunal Suprem

L’Ajuntament de Barcelona considera un abús que des de fa 128 dies es talli l’avinguda Meridiana diàriament a l’altura del Passeig de Fabra i Puig entre les 7 i les 10 del vespre.

 

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: