Dilluns Barcelona també se solidaritza amb Julian Assange.

Aquest dissabte hem celebrat el VI Consell d’Assemblees de Base a Igualada. En aquesta trobada de caire intern, hi podien participar entre un i dos representants de cada assemblea, juntament amb el Secretariat Nacional. Aquesta vegada s’ha plantejat de manera que cada una debatés anteriorment els temes que s’han treballat en aquesta jornada presencial. Ben aviat s’enviaran les conclusions als equips coordinadors de les assemblees.

També us informem que aquest dilluns, 24 de febrer, a Londres, comença la vista a Julian Assange, fundador de WikiLeaks, per decidir sobre la seva extradició per ser jutjat als Estats Units. Allà se’l podria condemnar fins a 175 anys de presó. Per aquest motiu, en una convocatòria de protesta global, desenes de ciutats d’arreu del món han convocat mobilitzacions contra l’extradició d’Assange sota el lema el periodisme no és un crim.

L’Assemblea ha impulsat i organitza la mobilització de suport a Barcelona i suma així la capital catalana a la resta de convocatòries d’arreu del món. Per això fa una crida a concentrar-se el dia 24, a les 19.30 h, a la plaça Universitat de Barcelona. Tot i això, hi ha territorials que també han decidit convocar mobilitzacions al seu municipi, consulta amb la teva territorial, si és el cas.

La tria de la ubicació per fer la concentració de Barcelona no és casual. Durant la tardor de 2017, Assange va mostrar repetidament el seu suport al dret a l’autodeterminació de Catalunya i la imatge més icònica d’aquell suport es va produir en una videoconferència organitzada per l’agrupació Universitats per la República. Una plataforma formada per les principals organitzacions d’estudiants universitaris catalans, d’entre les quals l’ANJI, l’Assemblea de Joves de l’Assemblea.

Us hi esperem!

#ObjectiuIndependència

Secretariat Nacional
Assemblea Nacional Catalana

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A <span>%d</span> blogueros les gusta esto: