1er de Març temps inestable…

Març marçot tira la vella al clot i, a la jove si pot. Quina referència tant encertada. Avui ha començat amb el temps inestable. Vent gairebé tenebrós, costava caminar, fred. El matí a Barcelona, tarda a Granollers i a l’Ametlla.

He anat a Barcelona com sempre amb tren i, de retorn, el tren s’ha aturat. Ens han comunicat que s’havia produït un atropellament, entre Mollet i Sant Fost. Que havia mort una dona i un home ha resultat ferit. Que caldria esperar…

Han passat més de 45 minuts sense cap altre notificació. Curiosament la gent ha deixat les maleïdes maquinetes i han començat a enraonar i especular respecte el temps que tardaríem per arribar a casa. Tots hem fet nous amics.

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: