Detenim dos homes protegits amb mascaretes sanitàries que volien robar en una casa de Sant Cugat

 

 

.Els agents van enxampar in fraganti els lladres quan sortien de la casa que acabaven de forçar i de la qual no es van poder endur res

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria de Sant Cugat del Vallès van detenir el 16  de març dos homes, de 35 i 31 anys i de nacionalitat xilena, com a presumptes autors d’un robatori amb força en una casa del barri de Mira-sol a Sant Cugat del Vallès.

Els fets van tenir lloc el mateix dia pels volts de les 19 h quan es va rebre l’avís d’una alarma activa al barri de Mira-sol. Quan la patrulla va arribar al lloc, va veure dos homes just al costat de la casa on havia saltat l’alarma i van identificar-los. Ambdós homes, que duien una mascareta sanitària de color verd a la cara, no van saber explicar als agents que hi feien allà i duien a les butxaques uns guants de color negre.

Els agents, amb el propietari de la casa, van comprovar que efectivament l’accés estava forçat i que havien entrat dins. Es dona la circumstància que, les imatges dels lladres que  la càmera de seguretat havia gravat coincidien amb els dos homes que els agents tenien retinguts i que també duien posades les mascares sanitàries.

Els agents, a  més, van localitzar un tornavís de grans dimensions que els dos homes havien llençat en una jardinera propera al domicili violentat.

Davant d’aquests fets, els dos homes van ser detinguts per un robatori amb força.

Els detinguts, que feia només cinc dies que havien complert condemna per fets similars, han passat a disposició judicial avui 17 de març davant el jutjat en funcions de guàrdia de Rubí que ha decretat el seu ingrés a presó.

Aquesta detenció s’emmarca dins el dispositiu conjunt que Mossos d’Esquadra i Policia Local realitzen per fer front als robatoris a domicilis.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: