Seguim caminant…

Caminem? És un dir perquè alguns, els més grans entre els quals em compto, tenim poc espai per a fer-ho. No ens deixen sortir de casa per por de que ens ataqui aquest maleït microbi que no sabem ben be qui l’ha creat. NO crec que sigui únicament fruit de l’atzar.

Fins l’arribada del Coronavirus tothom vivia per damunt de les seves possibilitats, rodava pel món perquè no podia ser diferent de la resta de companys, d’aquesta societat caduca que, plegats hem construït. La vergonya ridícula de ser considerat menys potent d’economia l.ha portat a situacions que no es podia permetre. La vergonya s’ha de reservar per situacions diferents, no per dir que segons què: no està al teu abast.

Els que tenim més edat i pensem, tenim clar que alguna cosa grossa  hauria de passar per  pal-liar TANTS dèficits que no tenien amos concrets. Tothom n’ és responsable començant pels Governs i Governants, la Banca, la Premsa, la Ràdio que incitaven a fer creure si no fas…. no ets ningú . Ni els més dèbils s’ho creien. La majoria feia uns dispendis vergonyants simplement, per a demostrar que eren millors que els del veí o del contrincant.

Ara, MARÇ 2020 escrivim una pàgina negra de la Història de la Humanitat. Malauradament Tots compartim el mateix tràngol, aquell ball de bastons que durarà qui sap lo. Confiem que no se’ns endugui d’una revolada.

Esgarrifa el ventall de noticies i l’adjudicació de responsabilitats. Que no diguin els que manen que NO SABIEN RES. Vam tocar fons, tot i que podien haver advertit el què ens arribaria-arribava per estar amatents i preparar-nos millor. Alguns n’hauríem fet cas.

Què fer ara?

Intentem SEGUIR CAMINANT per a modificar costums i necessitats.

Escoltem aquells que saben el què diuen. NO els xarlatans de torn, que s’han multiplicat, esperant treure profit de la disbauxa ocasionada.

NO mireu la TV. Noticies alarmistes que, enlloc d’ajudar inoculen el malviure, de manera especial als més grans.

La Por és un dels pitjors enemics, frena idees i esperances. No deixem que ens aclapari. Aprofitem per a viure aquest temps estrafolari que entre tots hem ajudat a provocar i preparem temes que posarem en pràctica quan ens deixin sortir.

Ah! Gaudim del silenci i de la solitud!.  Que tothom sàpiga que S`ha acabat viure del “cuento”…

 

 

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: