Quim Torra: “Vaig a totes per combatre l’epidèmia. Encara que calgui anar a reunions inútils amb Sánchez”. Alex Huguet

Sobre les advertències de l’OMS, el president ha criticat que la centralització de l’estat “ha provocat que no disposessim de tot el material que haguessim volgut”

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha dit en una entrevista al programa ‘Faqs’ de Tv3, que aquest diumenge assistirà a una nova reunió de presidents autonòmics amb Pedro Sánchez “perquè ens expliqui el que avui ja ha dit a la ciutadania”.

Torra ha començat felicitant “a tota la gent que ha sortit i que ho ha fet bé”, el dia que la població ha pogut sortir una estona a fer esport o a passejar, però assegura que es segueixen veient imatges que no agraden al Govern, i demana màxima responsabilitat i compromís cívic. “Això va de cuidar-nos als uns als altres i de fer sacrificis personals”. Després de ser preguntat per les declaracions de l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que ha dit que Sánchez deixarà que cada comunitat autònoma gestioni la desescalada, Torra ha ironitzat i ha dit que “el president sánchez parla més amb l’alcaldessa Colau que amb mi”, i ha reiterat les “reunions inútils” de cada diumenge. També ha assegurat que “des del primer dia, vaig a totes, per poder respondre la ciutadania”.

Una vegada més, el president ha tornat a deixar clar que “totes les decisions que Catalunya ha anat adoptant s’han anat aprovant pel govern espanyol”, i ha agraït que molta gent va seguir el criteri de la Generalitat quan van demanar el confinament total.

Respecte les advertencies de l’OMS, Torra ha dit que “si diuen que estem anant massa ràpid, els hem de fer cas”, i ha criticat que la centralització de l’estat “ha provocat que no disposessim de tot el material que haguessim volgut”, i també s’ha mostrat convençut i amb capacitat per poder “doblar els tesos massius”.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: