De nou la Paraula. El 9Nou

Hem deixat el fer, per la paraula. Corríem massa, anàvem sempre contra rellotge, preteníem ser Deu:  ser aquí i allà, arreu al mateix temps. Calia posar el fre i, el Convid-19, ens ha obligat a deixar el córrer pel caminar, el no poder ser arreu alhora. Per què? Tothom es creia Deu. Doncs NO!

Ara gaudim del temps lliure i ens servim de la Paraula viva, acompanyada de missatges. Cal, però, anar amb compte, no escriure bajanades. Intentem trobar les paraules adients per a comunicar-nos. Tinguem en compte que som éssers racionals, no animalons que ballen el mateix so, que es belluguen a toc d’esquella. Recomano que no mireu els missatges que s’envien molts dels nostres joves. Fan feredat!

Amb la Pandèmia i el confinament hem recuperat el temps i el silenci.  Podem pensar i decidir allò que volem fer o dir amb claredat. No tenim excusa, si no ho diem i ho fem bó. Tenim més temps que mai, l’hem d’aprofitar. No el malbaratem amb nicieses. Llegim, escrivim, parlem amb els que tenim a prop.

Una altra bona eina és el telèfon. Ens posa en contacte amb els amics de vida amb els quals, ara, no ens podem veure de prop ni abraçar. Tinc una llarga llista, amb la que ens parlem, fem palesos els nostres neguits i dubtes. Curiosament sabem més de tots gràcies a la reclusió. Constatem el nostre enyor, les ganes de retrobar-nos. Cada dia amb amics diferents, els de més a prop però també d’arreu del món, tots confinats a casa.

Aquests darrers dies comença a sortir en boca de tots la paraula esperança,  que ben aviat recuperarem la mobilitat, els cara a cara, com als vells temps. Paraula que parla d’amistat, d’amor, però també de dolor i neguit pel dol dels que ens han deixat i no hem pogut acompanyar. Son molts!

Tinc ganes de poder passejar de nou per Granollers, per la Garriga, retrobar els amics de vida temps ha confinats -des del 12 de març fins ara, son ja 64 dies-. Confiem que serà aviat. Ens delim per les abraçades.

MENGES PER A LA DESESCALADA 

Per donar un xic d’alegria: cuineu i feu feliços els que teniu a prop. Així ho faig jo. Avui us recomano fer una mousse de xocolata una de les meves postres preferides.

INGREDIENTS 200gr de xocolata negre -com ara Nestlé postre-. 30 gr. de mantega. 50 gr. de sucre. 4 ous

Desfeu al microones o al bany maria la xocolata i la mantega a foc molt suau. Bateu els ous a punt de neu i afegiu-hi el sucre i la xocolata un cop desfetes. Ha de quedar una pasta llisa i escumosa. Ser-viu-la freda

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: