Grup Enllaç. Trobada

1ª Trobada a Puiggraciós rera la Pandèmia. Hem arribat al Santuari amb mascareta, que ens hem tret un cop dins. Les germanes Roser i Mª Teresa han preparat una gran taula per tal d’evitar la proximitat.

Temes a tractar?

Com hem viscut el Confinament per la Pandèmia. Dificultats de moviment, experiències personals d’ajut als que ens envolten, amb els que no teniem possibilitats de moviment, o, amb els sense sostre que n’hi ha molts. Hem sgraït a aquells que han comprat mascaretes per obsequiar tothom, hem criticat els que les han comprat per re-vendre a major preu. Increible el ser humà. Podríem titl-lar-lo d‘inhumà.

Hem parlat del futur, com organitzar els propers mesos pel que fa a activitats. Estan dibuixades però cal reafirmar. Hem de veure què passarà els propers dies amb el Des-Confinament, quan recuperarem llibertat d’actuació, de vida normal.

Hem revisat temes pendents com el Camí que puja al Santuari. Dificultats amb els responsables Municipals de: El Figaró-Montmany, L’Ametlla del Vallès, Bigues i Riells, La Garriga, tots del Vallès Oriental però que pertanyen a diferents Diocessis: Vic, Barcelona, Terrassa. Fan pinya quan hi ha en joc un Aplec o un Rumiatge, No quan es tracta d’economia, és a dir, trobar plegats com costejar l’arreglo d’un camí-carretera. O hi posen remei o, ben aviat, serà inviable arribar a Puiggraciós.

Mn Pere ha portat una Pregària que hem llegit plegats i recomano. És de Martin Luther King.

Avui, enmig de la nit del món, i en l’esperança de la Bona Nova, afirmo amb audàcia la meva fe en el futur de la Humanitat.

Em nego a creure que les circumstàncies actuals incapacitin l’home per fer una Terra millor. Em nego a compartir l’opinió dels qui pretenen que l’home és tan captiu de la nit sense estels, del racisme, de l’opressió, i de la guerra, que l’Aurora radiant de la pau i de la fraternitat no podrà mai arribar a ser realitat.

Goso creure que un dia tots els habitants de la Terra podran fer tres àpats per mantenir la vida del seu cos, i podran rebre l’educació i la cultura necessàries per la salut del seu esperit, i la igualtat i la llibertat per la vida del seu cor.

Crec igualment que un dia tota la Humanitat reconeixerà en Déu la font del seu Amor. Crec que aquest amor salvador i pacífic un dia serà Llei. El llop i l’anyell podran descansar junts, tots els homes podran seure sota la seva figuera en la vinya, i ningú tindrà motius per a tenir por

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: