Mallorca 0 Barça 4

Novament enganxats a la Lliga, amb un Barça que no ens va desagradar. Costa veure el Camp sense gent, i, els pocs que hi havien, considero que podien estar més separats…

Va ser un partit sense pena ni glòria, malgrat el 4 gols. Ens va agradar com sempre Messi, no podem imaginar un Barça sense ell. Partit mogut, els mallorquins volien guerra, tenien pressa, corrien be i obligaven a fer ho al Barça. Vidal va obrir el marcador 0/1 en el primer minut de joc, justament gràcies a que sap córrer. M’agrada. Em va agradar també Braitwaite i el seu gol 0/2 en el minut 37, molt oportú a boca de canó.

Rwesulta curiós que ara, els jugadors, han de parar de tant en tant per beure aigua. Em demano: com s’ho manegaven els Basora, César, Kubala, Moreno, Manchón, en els vells temps? Corrien i no paraven. Ens ho feien passar be.

En el minut 53 va saltar un espontani al camp que va ser ràpidament fet fora. M’agradaria saber què passa quan algú fa actes similars.

La segona meitat va ser moguda igual que la primera. Els illencs tenien pressa, volien marcar, però no ho van aconseguir.

Si va fer-ho de nou el Barça: Jordi Alba el 0/3, en el minut 79, i Messi el 0/4, en el minut 90.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: