Repensem.-nos

Escena grAn segueix treballant amb l’esperança que aviat podrem retrobar-nos amb tots vosaltres però, mentre arriba aquest moment tan esperat, seguirem repensant, reflexionant, dialogant, qüestionant conceptes i donant veu a artistes, companyies, experts i espectadors.

El concepte «REIVINDICACIÓ» centra el tercer número de la revista

Avui estem especialment contents de presentar-vos el tercer número de la revista Repensem-nos, que gira al voltant del concepte «reivindicació». Recordar-vos que publicarem la revista cada dues setmanes al nostre web i que tu, per ser part d’Escena grAn, la rebràs sempre un dia abans. El concepte «REIVINDICACIÓ» centra el tercer número de la revista Aquest número gira al voltant de la desigualtat de gènere en el món cultural. Com ho viu la indústria musical, en concret? Cap on anem? Com ho veuen els artistes? I el públic?

Coneixereu les opinions d’artistes locals, d’una doctora en ciències polítiques i també la dels d’espectadors, part essencial d’Escena grAn.
Ens acompanyeu a reflexionar?
Descarregar la revista Aquí tens un petit tast… 
Ivette Nadal i Gerard QuintanaEntrevista als músics«Una cançó no pot canviar el món però pot remoure l’esperit de les persones perquè el canviï». Llegeix més Un teatre masculinitzatArticle de Sílvia Claveria, Doctora en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra

«Els estudis mostren que el gènere del director pot tenir un impacte en quines són les trames rellevants i, per tant, quins seran els actors principals”
Llegeix més

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: