Complot de Estado: PSOE, PP y Vox evitan que Felipe González sea investigado por los GAL

Començo amb aquest titular d’un article de Las Repúblicas, signat per Josep Herrera i em demano: on va el món dit democràtic? La dictadura continua amb altres protagonistes que deixen petit l’antic dictador. Que consti que no el defenso.

Soc bastant major d’edat, he viscut moltes facècies, sempre he anhelant aconseguir una vertadera democràcia i procurar que aquesta manera de viure arribés a tothom. Però, on som? Mai, des que tinc ús de raó, el blanc ha sigut blanc ni el negre, negre. Ens han fet beure a galet simulant canvis, que molts s’han empassat perquè formaven part de les guerrilles, més ben dit de la Cort guanyadora, al servei del qui dirigia l’orquestra del diner i el poder i ells tenien petits rèdits, les engrunes que els capitosts els deixaven remenar. Dol, que tants polítics des de l’arribada de l’enyorada Democràcia hagin fet tripijocs, no a benefici del poble i la seva gent sinó a benefici propi, dels que portaven la batuta i dirigien l’orquestra política que no ha deixat mai de xerricar.

Pocs son capaços de denunciar allò que veuen i han de donar-hi suport, no fos cas que s’enfadés el que dirigeix el cotarro i el deixessin fora d’aquest joc que els proporciona beneficis personals- econòmics-socials. Sense unes sigles polítiques al seu currículum, ningú els tindria en compte. Els que ho intenten – penso també amb Catalunya- pateixen persecució, començant per la pròpia gent del seu grup: n’hi ha que esperen substituir-la. Quin fàstic! Naturalment m refereixo a Laura Borrás, per la qual sento estima i admiració.

Vergonyosa, ara, la postura del PSOE-PP-VOX evitant, amb el seu silenci, que Felipe González sigui investigat per la seva col.laboració amb els GAL. Recordem morts, i ferits. Empresonats exiliats. Quantes prebendes rebudes, posicions personals.  Cap tipus de categoria humana ni bona feina a favor del poble i la gent. No dubto que la història el jutjarà i castigarà, malgrat que, avui, els jutges i magistrats no ho facin. Que cadascú en decideixi els motius. Mentrestant, però, fan mol mal. El poder i els diners, pel que sembla, fan embogir, sempre n’esperen més. Hi ha algú que en té més que ell… o ella.

La cobdícia mata cos i esperit. No oblidin que fer política és un servei a l’altre, no pas un ofici a perpetuïtat. Sempre faig una mateixa recomanació: dues legislatures, i prou!

I avui, després de la revetlla de Sant Joan, proposo que ens limitem a preparar unes bones pomes escalivades. Fàcils de fer, d’agradable gust i aptes per acabar un àpat. Cal rentar unes pomes a mi m’agraden les Golden. Poseu les en una plata a forn suau uns 20/30 minuts. Ni sucre ni res, al natural. També poden servir per acompanyar un plat de carn sigui rostida, sigui feta a la planxa.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: