Recordant a Pere Casaldàliga

Quin greu la distància. Massa, per a poder compartir amb Pere Casaldàliga el seu sant. He tingut la sort d’ estar prop seu en dues ocasions a Sâo Félix do Araguaia, bell record, indescriptible. Conversa, mirada, pregària amb ell i la seva petita Comunitat. És un altre món, aquell que somniem per a tothom.

Des de la distància t’envio una forta abraçada, penso amb el temps compartit, em deleixo per a veure t novament, tant de bo sigui possible, i la maleïda pandèmia no ens mantingui fora de joc, de manera especial els que tenim força anys a l’esquena.
Sàpigues que no t’oblido, que la teva vida m’omple d’esperança per a seguir caminant i treballant per aconseguir un món més just per a tothom, pels d’aqui, prop meu, pels que viviu lluny, però units en l’Esperança.

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

A %d blogueros les gusta esto: