Un Barça que no sap guanyar. Barcelona 2 Atlético de Madrid 2

Cal que l’esforç del Barça sigui major, ho diem a cada partit, també que hi ha jugadors que haurien de jugar i no ho fan mentre que d’altres, entre els quals els més joves i nou arribats hi deixen la pell. Els més joves i novells del Barça son els que més ganes tenen de guanyar i d’organitzar jugades perilloses a l’entorn de Messi com a factotum que avui ha marcat el gol 700 de la seva carrera futbolística. Felicitats!

L’enemic d’avui era dur, sap com i quan atacar . Pel que fa al mister del Barça em demano: per què esperar els darrers cinc minuts per a fer canvis? Podien haver arribat a l’inici de la segona part. Tenir jugadors d’or per fer-los jugar 10 minuts em sembla molt car…No tenen temps ni d’escalfar-se… Costa seguir els partits, son pur avorriment!

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: