Per l’emanciació social, nacional, i de la dona des de la -Confluència Unitària de les lluites i les esquerres- L’Aurora. Organització marxista. Serial reial.

Corrupció, frau, opacitat, luxúria i caça. El rei no fa net, ni l’emèrit, ni el titular. La fortuna de la Casa Reial espanyola s’ha farcit de ‘valors patrimonials d’origen il·lícit’, a l’empara dels privilegis dels secrets d’Estat que gaudeix la corona. La monarquia corrupta, opaca i repressora, que no és benvinguda a Catalunya, com diu el manifest d’entitats civils, ha cancel·lat la visita a Catalunya de Felip VI aquest divendres 17 de juliol. 
   D’inquietant i pertorbador ha titllat el president del govern estatal els nous episodis on, com a gota malaia, van milions d’euros amunt i avall aprofitant la inviolabilitat de Juan Carlos I. El titllat de salvador de la democràcia resulta que ha traficat més de mitja vida amb diners ‘negres’, societats i dones. Un defraudador comissionista il·lustre, un putero de luxe. Tot un símbol hereu de ‘La corte de los milagos’ de Valle-Inclán i de l’ ‘España invertebrada’ d’Ortega y Gasset. Unidas Podemos es remou des dels escons parlamentaris i les poltrones governamentals implorant que s’investigui a Juan Carlos I. Ada Colau de BComú exigeix transparència i que no hi hagi privilegis d’impunitat reial. Jaume Asens d’ECP denuncia la manca de transparència. Gerardo Pisarello, de la mesa del Congrés, analitza el desgavell que representa la monarquia i defensa el canvi republicà des de l’Institut Sobiranies. Tanmateix el PSOE i el govern no mouen petja.És Òmnium qui ha promogut superar les declaracions ben intencionades sense conseqüències polítiques per passar als fets. Òmnium ha iniciat una campanya de mobilització que mostra que el rei no només va nu, sinó que la monarquia forma part d’una llarga i sinuosa cadena de complicitats que sustenten l’entramat de privilegis i repressió estatal. El març es va fer la petició a Suïssa per a blocar els fons del rei emèrit, es demana la congelació i restitució de valors patrimonials d’origen il·lícit. Ara, el juliol, Òmnium ha presentat una querella criminal contra Juan Carlos al Tribunal Suprem espanyol pels delictes de corrupció, frau fiscal i emblanquiment de capitals. Es vol demostrar l’origen irregular, opac i il·lícit de la fortuna reial, per posar fi a la impunitat de la monarquia.La corona és símbol d’un règim caduc; la cúspide de l’ordre constitucional de 1978, cap de les FFAA garants de la unitat pàtria, imatge (3-O) de la repressió policial i judicial estatal del ‘A por ellos’, contra la votació del referèndum d’autodeterminació de l’1 d’octubre de 2017. Reformar l’Estat i donar oxigen al règim de 1978 no és una perspectiva viable per a la salut pública, social i democràtica, ni per a l’economia de la immensa majoria de la ciutadania. Fer net a la Casa reial i al règim necessita perspectiva de futur: Amnistia, República, Autodeterminació.
Els 1.000 dies dels presos polítics, Jordi Sánchez (ANC) i Jordi Cuixart (Òmnium), segellen que la dominació de l’Estat coronat sobre Catalunya només s’aturarà amb la lliure decisió sobirania i la república catalana.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: