Tot està per fer i tot és possible… com repetia Marti Miquel i Pol

Cada dia que passa costa més escriure, és dur resistir tants desafiaments, tantes mentides. Si revises les noticies del món, tot son malvestats. També prop nostre la situació és similar i, no es divisen llums d’esperança immediata. Els anys m´han portat a desconfiar de moltes de les coses que s’expliquen des dels mitjans però, malauradament, ara, solen ser certes. Cal però no espantar a la població, tots som conscients de la gravetat del problema, és global. Com s’ha engegat? Per què? Per qui? La Covid-19 te castigat el món sencer. Dol que no tothom faci el que correspondria i, no passa res. Cal que els responsables de pobles i ciutats se n’ocupin. És un ball en el qual ballem tots, petits, grans, vells, els que estem sans i els delicats. Urgeix informació verídica de la situació i, sense miraments, fer complir les normes de seguretat a tothom.

Tenim ganes de recuperar la vida i, si no ho fem plegats, no ens en sortirem. Caldria de nou revisar horaris de sortides de casa i necessitats. No pot ser que vagis a comprar  i vegis com massa persones de totes edats son al carrer, simplement perdent el temps, arriscant el be comú. També caldria que els tècnics en el tema expliquessin quines son les mascaretes que hem d’utilitzar, em consta que NO totes son adients per a la pròpia seguretat.  El negoci dels antifaços ha mobilitzat molts productors. Segur que NO totes son segures. Massa amb afany de diners, juguen amb les nostres vides. Si us plau, senyors del Govern, feu el favor de revisar mascaretes, exigiu d’ enretirar les no adequades i segures. M’agradaria saber si els productes que anem a comprar han passat les revisions necessàries o son dubtosos. Els que manen als diferents pobles i ciutats han d’exigir que els comerços mantinguin seguretat amb el nombre de compradors dins qualsevol àrea o botiga. Caldria també prohibir tocar els productes dins les àrees comercials i recomanar l’ús de guants, que llençarem, un cop arribem a casa. Avui a mig matí, tenia hora al dermatòleg a Granollers. Molta gent a la via pública. Alguns sense mascareta, molts joves… Cal explicar los que, tot i ser joves, i que diuen que el Covid-19 prefereix el vells, no pretenguin temptar la sort. Cada vegada baixa més l’escala d’edat contagiada.

Els que viatgem amb tren ho tenim difícil. Haurien de donar NORMES, saber si reuneixen les condicions necessàries per a fer-los segurs, lliures de contagis. La necessitat d’anar a Barcelona per a visitar una filla malalta em te desolada. Confio amb els nostres polítics catalans i els demano que posin fil a l’agulla i exigeixin que RENFE controli la seguretat dels trens, millor mitjà per arribar a la ciutat comtal amb 30 minuts. Sabeu? M’agradaria poder escriure quelcom divertit, que fes riure als que llegeixen però el temps no és òptim. Confiem que tornarem a riure plegats de no importa què, com fan els infants. De moment, celebrem que estem lliures de maleficis, que sabem què podem fer, què hem d’evitar i, obeïm. Confiem amb aquest enyorat demà que, no dubto, serà millor.

Avui proposo de fer Gaspatxo, per a mi una de les millors menges d’estiu. INGREDIENTS. Tomàquets madurs dels anomentas de penjar, una bossa. Una ceba. Un pebrot vermell i un de verd. Oli. Vinagre. Sal. Una cullerada de sucre. Batre tots els ingredients amb una batedora jo tinc la Thermomix. Passar pel colador xinès ajudats amb la batedora. Servir fred acompanyat de tomàquets, pebrots, i pa torrat, tallat tot a quadrets menuts.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: