Cuixart. Més de 1000 dies després.

Cuixart torna com a president d’Òmnium més de 1000 dies després. El retorn divendres passat dia 17 a la seu d’Òmnium Cultural a Barcelona va estar marcat per un emotiu retrobament amb els membres de la junta nacional i territorials i amb els treballadors i voluntaris de l’entitat.


Cuixart, va assegurar que l’Estat espanyol “mai decidirà qui és el president d’Òmnium” i que no renunciarem a seguir lluitant, la presó mai serà el límit”.Després de més de 33 mesos empresonat per defensar els drets fonamentals també va afirmar que  “ha estat un orgull enorme estar a la presó i seguir-hi estant per defensar els drets i les llibertats, i va advertir a l’Estat espanyol que “Ho tornarem a fer”.“És una qüestió de dignitat, de coherència. El que volem és seguir votant, exercir els drets fonamentals i ho farem tantes vegades com faci falta”.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: