Agost…

Costa trobar un dia de la nostra vida on tot siguin flors i violes, com deien les nostres iaies. A fe de món -expressió sovintejada de la iaia Margarida-, hem avançat de forma forassenyada, avui, tot se sap al moment.

Son poques les noticies que transmeten serenitat, el món és un gran caldo de cultiu de vicis i ambicions, més, més, més... intolerant, on la pobresa és cada dia més latent i, les necessitats ara, es veuen agreujades per la Covid 19. Les fa més visibles.

Ens demanem on anem a raure? Un dels fets més salvatges i luctuosos del mes d’agost recents va ser l’atemptat a les Rambles de Barcelona del 17 d’agost 2017 amb gran nombre de morts i ferits, petits i grans.

Culpables? Els que van mangonejar-lo. Els que tot ho poden, els sense nom. Tots ho sabem. Qui paga mana!

Ho van pagar, com sempre, els caps de turc, aquells que el van dur a terme per diners.

Imatge de Guayasamin. Tendresa.

Deja una respuesta

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: